Strandrensning

Fredag den 18. maj kl. 17:00

Adsbøl Strand skal renses 2018

Strandrensning i Adsbøl Også i år skal stranden renses. Dette foregår fredag den 18. maj fra kl. 17.00 Kom forbi med redskaber og arbejdslyst. Når mange deltager med oprensningen, er der også hurtigt et flot resultat. Bagefter er der grillpølser og drikkevarer til alle. Alle er velkommen. Fra Ren By og arbejdsdag Det var en rigtig pæn dag, hvor der …

Læs mere.

---

Kunst I Gråsten, også kaldet KIG 2018

Fernisering den 19. maj 2018 kl. 15.00

 For tredje gang åbner Den røde Lade på Gråsten Landbrugsskole sine porte for kunsten. I 2016 startede traditionen med en velbesøgt og spændende udstilling, det gentog sig sidste år og i år fortsætter det så heldigvis. Udstillerne er udelukkende medlemmer af FFKK, Flensborg Fjord Kunst & Kultur Forening, der har medlemmer på begge sider af grænsen. Rummet i sig selv er et kunstværk, imponerende og rustikt. Laden stammer oprindelig fra 1799 og er ombygget undervejs, står nu med imponerende dimensioner og et kæmpe spænd i loftet. 49 kunstnere fra Danmark og Tyskland udstiller værker i forskellige genrer, bl.a. maleri, skulptur, objekt, fotografi, keramik, installation.

Udstillingen afholdes i samarbejde med foreningen Kulturlandsbyen6300 og er sponsoreret af Sønderborg kommune, Fabrikant Mads Clausens fond og Gråsten Landbrugsskole. Den kan ses fra d. 19. maj, kl. 15.00 til d. 5. juni, kl. 17.00, fredag og lørdag kl. 13 – 17, søn- og helligdage kl. 11 – 17. Der er gratis adgang og mulighed for at møde forskellige kunstnere.     

Fernisering er lørdag, 19.05. kl. 15, hvor formanden for FFKK, Inge Olsen og forstander for Gråsten Landbrugsskole Bjarne Ebbesen byder velkommen. Derefter holder Stephan Kleinschmidt, viceborgmester og formand for Udvalget for Kultur-, Idræt-, Handel- og Turisme åbningstalen. Musik ved ”Leander & Lennart – handmade beats”. Alle er velkomne.

---

Loppemarked på Østerbakken

Lærdag den 26. maj 2018

 

Loppemarked i Adsbøl

På Østerbakken og Smedebakken skal der igen ryddes op i gemmerne. Derfor afholder beboerne loppemarked på deres privatadresser. Så kom forbi, måske ligger der en ting ved en af de mange stande, som netop du kan bruge.  

Læs mere.