Indkaldelse til borgerinformationsmøde i Adsbøl

Vi har igennem det sidste lange stykke tid haft en del uroligheder omkring klubhuset, når vi har haft aktiviteter og udlejning af klubhuset. Vi har gennem det sidste år været i kontakt med kommunen omkring forholdene, og for at få lavet en skriftlig aftale, som definerer brugen af klubhuset. Det har resulteret i at der nu ligger en kladde til denne aftale.
Vi har forsøgt at løse de problemstillinger der har været på bedste vis, men vi bliver ved med at rende ind i udfordringer. 
Vi mener derfor, at det nu er tid til at informere borgere og foreningens medlemmer, omkring det arbejde vi har lavet og de problemstillinger vi ser.
Vi planlægger derfor to møder:

D. 13. maj klokken 19.00 afholdes et informationsmøde om selve kladden til den nye brugeraftale, samt information om de problemer og udfordringer vi står med lige nu.

D. 20. maj klokken 19.00 afholdes et informationsmøde hvor vi har inviteret to direktører fra Sønderborg kommune, som vi har haft dialog med omkring brugeraftalen. Formålet er at få svar på de resterende spørgsmål vi har og evt. spørgsmål der kommer op den 13. maj.
Derudover vil vi invitere én fra politiet ud for at fortælle hvordan de kan hjælpe os, og hvordan vi kan håndtere de problematiske situationer.
Desværre har vi endnu ikke fået tilsagn omkring deltagelse fra Sønderborg kommune.

Hold jer venligst opdateret via Facebook og mail.

Årets kunstudstilling i Den Røde Lade på Landbrugsskolen.

Fernisering lørdag den 11. maj 2019.

Udstillingen er åben lørdag/ søndag og helligdage frem til Skt. Hans (se plakaten).

Udstillingen er arrangeret af FFKK og Kulturlandsbyen6300 med assistance fra Gråsten Landbrugsskole og Sønderborg Kommune.

---